Menu

ElitePad 900 - планшет бізнес-класу на Windows 8 від Hewlett-Paсkard

Сьогодні компанія HP представила свій новий планшет - HP ElitePad 900, який, за її твердженням, призначений для бізнесу. Новинка буде мати дисплей діагоналлю 10,1", захищений склом Gorilla Glass, вага 680 грам і товщину 9,2 мм.

ElitePad 900 - планшет бизнес-класса на Windows 8 от Hewlett-Paсkard

У новому планшеті буде використовуватися процесор Intel наступного покоління, і, як сказано на офіційному сайті, "буде забезпечувати повну совместисть з платформою x86". Це означає, що девайс буде працювати на повноцінної версії Windows 8 з можливістю запуску настільних додатків. Медіа-можливості гаджета також великі, він буде оснащуватися двома камерами: задній, з роздільною здатністю 8 МП, і фронтальною яка дозволить знімати відео з роздільною здатністю 1080p. Це рекорд для фронтальних камер серед подібних пристроїв. Крім того, в планшеті буде встановлено безліч спеціальних програм, що дозволяють працювати з аудіо - та відеозаписами, використовувати бездротову друк і редагувати зображення. Корпоративним користувачам буде пропонуватися версія з розширеною гарантією, підвищеною безпекою і можливістю віддаленого управління планшетом з ПК (у тому числі, повне видалення даних і відстеження місця розташування).

ElitePad 900 - планшет бизнес-класса на Windows 8 от Hewlett-Paсkard

Для гаджета будуть продаватися і спеціальні аксесуари: стилус, який дозволить робити рукописні замітки і малювати, захищений чохол і кілька видів док-станцій, з підтримкою клавіатур, вбудованим HDMI-виходом, USB-портами, кардрідером і додатковим акумулятором.

Вихід планшета з США очікується в січні наступного року, а про ціну, на жаль, поки нічого не повідомляється.




|