Menu

Toyota Avalon Limited отримає вбудовану зарядку Qi

Єдиний стандарт для зарядки мобільних пристроїв, поза всяким сумнівом, велике благо. І ось, за аналогією з microUSB для дротового зарядки, таким стандартом для зарядки бездротової повинен стати Qi. Звичайно, він поки не надто поширений серед різних аксесуарів, але деякі компанії багато роблять для його популяризації. Зі світу мобільної електроніки нам на думку відразу ж приходить Nokia, але з 2013 року можливість бездротової зарядки гаджетів з'явиться і в автомобілях Toyota.

Toyota Avalon Limited получит встроенную зарядку Qi

Для того щоб зарядити комунікатор буде достатньо покласти його на консоль автомобіля Toyota Avalon Limited. Зараз ринок Qi активно розвивається: зараз стандарт підтримують 110 різних моделей гаджетів, а їх сумарна кількість становить приблизно 8 500 000 пристроїв. У Wireless Power Consortium, який займається розробкою і підтримкою Qi, входять близько 130 компаній, і їх кількість постійно зростає.

Що ж, ми сподіваємося, що стандарт чекає величезна популярність, а сумісність між будь-якими пристроями і зарядними пристроями піде користувачам тільки на користь.




|