Menu

iPhone 5S можна розблокувати не тільки пальцем

iPhone 5S можно разблокировать не только пальцем

На презентації iPhone 5S особливу увагу було приділено безпеці. Нагадаємо, що в новому флагмані від Apple використовується сканер відбитків пальців - Touch ID, який знаходиться в кнопки Home. Передбачається, що завдяки цьому бар'єру, скористатися смартфоном може тільки його власник. Але як виявилося, в iOS 7 можна здійснювати дзвінки навіть не розблокувавши телефон.

iPhone 5S можно разблокировать не только пальцем

Даний баг працює не завжди, але якщо постаратися, то все ж можна «зламати» захист в iOS7. Для цього потрібно увімкнути екран, зробити свайп вправо (перейти до введення пароля для входу в систему) і натиснути на екстрений виклик. Після цього набираємо бажаний номер і починаємо безліч разів натискати на зелену кнопку виклику. Далі екран стає чорним і з'являється логотип Apple, і в теж час відбувається виклик на набраний номер. Але цей баг спрацьовує не завжди.


Є і ще одна можливість, здійснювати подібні дії. Справа в тому, що Siri можна запустити навіть не розблокувавши телефон, для цього потрібно всього лише затиснути кнопку Home і чекати запуску вашого асистента. І якщо в налаштуваннях Siri, у вас включений один з пунктів, то ви можете з заблокованого телефону здійснювати дзвінки через Siri або відправляти повідомлення в соціальні мережі.

Також, після перших днів використання iPhone 5S, люди знаходять безліч застосувань технології Touch ID, як, наприклад, розблокування за допомогою лап котів або навіть розблокування пристрою соском.



Джерело: engadget.com

|