Menu

Відкритий передзамовлення на Lenovo ThinkPad Tablet 2

Потужний планшет компанії Lenovo, ThinkPad Tablet 2, який працює під керуванням ОС Windows 8 був представлений ще на початку серпня. Тоді ж виробник пообіцяв випустити новий пристрій в продаж як тільки вийде сама Windows 8, тобто, в жовтні. Однак, як це часто буває, що не склалося, і передзамовлення на "таблетку" був відкритий тільки зараз.

Открыт предзаказ на Lenovo ThinkPad Tablet 2

Продаватися пристрій буде відразу в декількох варіантах, однак низької ціни чекати не варто зовсім: найдешевша базова комплектація (64 ГБ + Wi-Fi) обійдеться покупцям в 649 доларів США.

За 30 додаткових доларів (разом 679 $) можна буде купити планшет з комплектним стилусом і спеціальним дігітайзером замість звичайного сенсорного скла. Цей варіант підійде тим, хто любить робити рукописні замітки або просто малювати на мобільних гаджетах.

І нарешті, топова версія планшета буде оснащуватися процесором з архітектурою x86 (яких саме, на жаль, не повідомляється) і, відповідно, працювати на операційній системі Windows 8 Pro. Коштувати він буде не багато не мало, 729 доларів.

Який варіант ThinkPad Tablet 2 купити - вибирати кожен буде сам, а зробити без попереднього замовлення це можна буде вже 7 січня.




|