Menu

Infobar A02 - яскравий, незвичайний. Розроблений HTC

На сторінках нашого ресурсу ми вже один раз писали про пристрій з лінійки INFOBAR японського оператора стільникового зв'язку KDDI. Нагадуємо, що основною особливістю Infobar-пристроїв є ставка на оригінальність і яскравість, як в дизайні, так і в інтерфейсі. Анонсований сьогодні Infobar A02 відрізняється не тільки це, але також і тим, що розроблений і буде проводитися компанією HTC.

Infobar A02 - яркий, необычный. Разработан HTC

Оцінити візуальну складову новинки ми пропонуємо вам самостійно, а самі, тим часом, повідомимо його технічні характеристики. Infobar A02 оснащується 4,7-дюймовим HD дисплеєм, чотирьохядерним процесором APQ8064 від Qualcomm з тактовою частотою 1 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ внутрішньої пам'яті зі слотом для карт пам'яті microSD, підтримкою LTE, задньою камерою на 8 МП і фронтальною на 2,1 МП, NFC і акумулятором ємністю 2100 маг (впізнається фірмовий "почерк" HTC).

Infobar A02 - яркий, необычный. Разработан HTC

В якості операційної системи використовується Android OS версії 4.1 Jelly Бін з фірмовою оболонкою KDDI - iida UI 2.0. "iida" при цьому означає "інновації, уяву, дизайн і мистецтво". При погляді на нього, до речі, так і напрошується проведення паралелі з Windows Phone 8. Товщина пристрою становить 9,7 міліметрів, вага - 147 грамів, а сам він надійно захищений від вологи і пилу по стандартам IPX5 Й IPX7 і IP5X.

Infobar A02 - яркий, необычный. Разработан HTC

У продажу KDDI Infobar A02 в Японії варто очікувати в середині лютого, а Країну сонця, що сходить, він, як можна здогадатися, не покине.

|