Menu

Стартує глобальне оновлення лінійки смартфонів Highscreen

Сьогодні Highscreen оголошує про початок продажів трьох нових смартфонів, що належать до середнього класу - Strike, Blast і Yummy. На відміну від більшості попередніх смартфонів Highscreen, моделі Strike і Blast базуються на двоядерних процесорах Qualcomm MSM8225 (Snapdragon S4, архітектура ARM Cortex-A5) з тактовою частотою 1,2 ГГц. Таким чином, з сьогоднішнього дня в лінійці бренду є рішення як на двоядерних процесорах MediaTek (Highscreen Alpha GT New та Alpha GTR), так і на чіпах Qualcomm останнього покоління з двома ядрами.

Highscreen Blast має 4,5-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 540 x 960 пікселів, а також камерами на 2 і 8 мегапікселів.

Стартует глобальное обновление линейки смартфонов Highscreen

У моделі Strike використовуються IPS-дисплей з дозволом 480 х 800 пікселів при діагоналі 4 дюйми і камери на 0,3 і 5 Мп. Обидві моделі працюють на Android 4.0 і оснащені модулями Bluetooth і wi-fi, GPS-приймачами, слотами для двох SIM-карти.

Стартует глобальное обновление линейки смартфонов Highscreen

Модель Highscreen Yummy приходить на зміну смартфону Yummy Duo, представленого в березні 2012 року. Як і попередник, Highscreen Yummy зразка 2013 року підтримує роботу із двома SIM-картами. При цьому модель отримала гігагерців процесор MediaTek MT6575M (проти чіпа MediaTek MT6573 з частотою 650 МГц), платформу Android 4.0 (проти 2.3) і оновлений дизайн.

Стартует глобальное обновление линейки смартфонов Highscreen

Рекомендована роздрібна ціна смартфонів Highscreen Yummy, Strike і Blast - 4 990, 6 990 і 8 990 рублів відповідно. Продажі двох останніх моделей вже почалися, тоді як Highscreen Yummy з'явиться на російському ринку в найближчі дні.

Технічні характеристики Highscreen Yummy, Strike і Blast:

Стартует глобальное обновление линейки смартфонов Highscreen

Анонсом трьох новинок середнього класу оновлення лінійки смартфонів Highscreen не обмежиться - у найближчі два тижні марка представить дві нові моделі.

І ще: дізнатися багато цікавого про розробку і зборці пристроїв Highscreen можна в недавньому відкритому інтерв'ю сайту 4pda.ru



|