Menu

HTC Міні - пульт-гарнітура для смартфонів FullHD

З тих пір, як все більшу популярність здобувають смартфони з діагоналями дисплеїв 5 дюймів і більше з FullHD дозволом, між багато користувачів стикаються з дилемою: відмовитися від використання флагманів або терпіти незручності при використанні основної функції пристроїв - дзвінках. Компанія HTC, яка анонсувала перший в світі комунікатор з екраном 1080р, пропонує їй оригінальне рішення.

HTC Mini - пульт-гарнитура для FullHD смартфонов

Показаний сьогодні HTC Міні - не що інше, як Bluetooth-гарнітура у вигляді мобільного телефону з досить просунутими функціями. Звичайно, ви можете сказати, що таких пристроїв на ринку вже чимало, але саме тайванський виробник зробив гаджет не просто гарнітурою. Додатково до Bluetooth, новинка також оснащується NFC модулем і може керувати пристроєм, коли воно, наприклад, підключено до телевізора за допомогою інтерфейсу MHL або робити віддалено знімки камерою апарату. Крім того, HTC Mini навіть зможе допомогти знайти комунікатор, якщо ви його втратили серед речей.

Звичайно, з іншого боку, мобільний пристрій для управління мобільним пристроєм зараз нагадує прогрес заради прогресу, який несе користувачам інновації в збиток простоти та зручності використання. Але, можливо, це просто справа смаку.

Про те, чи збирається HTC продавати даний гаджет окремо поки нічого не відомо, але, принаймні, Китайські покупці смартфона HTC Butterfly можуть знайти його в комплекті до комунікатора.

|