Menu

Samsung офіційно анонсує Galaxy Xcover 2

Ми в цьому місяці вже не раз чули про новий захищеному пристрої Samsung, Galaxy Xcover 2. Очікувалося, що він буде представлений в лютому цього року, швидше за все, на виставці MWC 2013 разом з Galaxy Note 8.0. Але офіційний анонс смартфона сталася раніше, ніж хто б то не припускав - сьогодні.

Samsung официально анонсирует Galaxy Xcover 2

Новий девайс надійде в продаж і буде захищений від води і бруду за стандартом IP67, що дозволить йому перебувати на глибині одного метра до 30 хвилин із збереженням можливості робити знімки. Як особливостей смартфона південнокорейська компанія виділяє супутникову навігацію за допомогою систем GPS і ГЛОНАСС, світлодіодний спалах 5-мегапіксельною основної камери, акумулятор на 1700 маг і 4-дюймовий WVGA дисплей.

Що стосується програмного забезпечення, то тут в якості ОС буде використаний Android 4.1 Jelly Бін і, звичайно ж, будуть доступні безліч фірмових додатків Samsung. У їх числі - програма для тренувань Cardio trainer Pro. Хоча, на жаль, ніяких зовнішніх гаджетів для неї не передбачено.

Планів по випуску Galaxy Xcover 2 на полиці магазинів виробник не розкриває, але, швидше за все, побачити наживо його можна буде через місяць в Барселоні.

|