Menu

Samsung Galaxy Note 8.0 сфотографований наживо

Нещодавно компанія Samsung офіційно заявила про те, що збирається представити на заході MWC 2013 8-дюймовий планшет з лінійки Galaxy Note, а ще трохи пізніше в мережі були викладені практично всі його технічні характеристики. На цьому чередка витоків інформації про цей пристрій не закінчилася, і сьогодні девайс був сфотографований наживо.

Samsung Galaxy Note 8.0 сфотографирован вживую

Звертаємо увагу, що це перша фотографія пристрою Samsung з флагманом лінійки на 2013 рік. І, схоже, південнокорейська компанія не збирається відмовлятися від свого фірмового інтерфейсу, який ми побачили вперше ще на Galaxy S III. Цей же припущення підтверджує викладений раніше можливу рендер Galaxy S IV.

Samsung Galaxy Note 8.0 сфотографирован вживую

Іншим цікавим фактом є те, що цей планшет своїм дизайн більше схожий на гігантський смартпэд з-за використання 3х стандартних "телефонних" клавіш. Хоча, якщо згадати, що стандартний дизайн Android 4.2 Jelly Бін призначений саме для такого відображення інтерфейсу, все стає на свої місця.

Samsung Galaxy Note 8.0 сфотографирован вживую

Ми поки не можемо зі стовідсотковою впевненістю стверджувати, що саме таким виявиться новий планшет компанії під назвою Samsung Galaxy Note 8.0, але, у будь-якому випадку, через місяць відбудеться його реліз, і вже тоді ми зможемо розглянути його з усіх боків.

|