Menu

У продаж вийшов чотирьохядерний бюджетний планшет від Hyundai

При словах "чотирьохядерний бюджетний планшет" багато хто, напевно, уявляють вкрай слабке пристрій з процесором від MediaTek, здатне виконувати в основному лише прості завдання. Швидше за все так і буде, але тільки не в даному випадку: сьогодні вийшла в продаж "таблетка" під назвою Hyundai T7, що при ціні всього 165 доларів пропонує користувачам цілком пристойну начинку.

В продажу вышел четырёхъядерный бюджетный планшет от Hyundai

А саме, пристрій отримав потужний процесор Exynos 4412 (той самий, який використовується в комунікаторі Samsung Galaxy S III), 7-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів, 1 ГБ оперативної пам'яті, камери на 2 і 0,3 мегапікселя, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, G-sensor, GPS і micro-HDMI порт. Щоправда, на цьому приємні моменти закінчуються і починаються складові, які виявилися ложкою дьогтю: 8 ГБ внутрішньої нерозширюваної пам'яті і акумулятор всього на 3300 маг. Але, з іншого боку, не чи багато ми хочемо від планшета з вартістю менше 200 доларів?

Працює Hyundai T7 під управлінням Android 4.0 Ice Cream Sandwich, його вага складає 303 грама, а товщина - 10,9 мм. При всьому цьому, купити планшет може кожен на сайті вже зараз.

|