Menu

Qualcomm призначив віце-президента з розвитку бізнесу в Східній Європі

Джонатан Спарроу (Jonathan Sparrow) зайняв в Qualcomm пост віце-президента з розвитку бізнесу в Східній Європі. У новій посаді р-н Спарроу буде відповідати за співпрацю з мобільними операторами, зростання мобільного екосистеми в Росії, Польщі та Туреччини, а також просування бренду Snapdragon.

«Ми раді, що Джонатан очолив команду Qualcomm у Східній Європі. Його колосальний досвід допоможе Qualcomm розвитку бізнесу та маркетингових активностей в цьому важливому для нас регіоні», - коментує призначення Енріко Сальваторі (Enrico Salvatori), старший віце-президент Qualcomm в Європі.

Qualcomm назначил  вице-президента по развитию бизнеса в Восточной Европе

Джонатан Спарроу володіє 17-ти річним досвідом роботи в IT індустрії. До переходу в Qualcomm р-н Спарроу працював у Сколковском Інституті Науки і Технологій, беручи участь у запуску перших трьох центрів Сколтеха: Дослідження, Освіти та Інновацій. З 2003 по 2010 рік Джонатан очолював Nokia Networks (пізніше Nokia Siemens Networks). Раніше Джонатан Спарроу обіймав посаду заступника генерального директора в Accenture, директора з продажу та маркетингу в Deutsche Telekom Mobile в Росії, а також директора з продажу та маркетингу в Millicom International Cellular в Росії.



|