Menu

Смартфон Nexus 4 від Google і LG з'явився в Росії

Компанії LG Electronics (LG), Google і «Зв'язковий» повідомляють про те, що смартфон Nexus 4 з'явився в Росії 24 січня 2013 року. Розроблений спільно компаніями LG і Google, смартфон Nexus 4 з операційною системою Android 4.2 Jelly Бін поєднує в одному стильному тонкому корпусі доступ до новітніх програм Google для смартфонів і передові технології від компанії LG.

Смартфон Nexus 4 от Google и LG появился в России

 

Дисплей

4,7-дюймовий екран True HD IPS Plus c дозволом 1280х768 не меркне навіть під прямими сонячними променями, забезпечує неймовірну чіткість зображення, багату кольорову палітру, природне перенесення кольорів і широкі кути огляду.

Технологія Zerogap Touch підсилює сприятливе враження. При дотику до дисплея немає тактильного віддачі, завдяки точному з'єднанню поверхонь дисплея і матриці (без повітряного зазору), що створює відчуття дотику до кожного пікселя.

Захисне скло дисплея Corning Gorilla Glass 2, що запобігає появі подряпин, м'яко вигнуте по краях, дозволяючи пальцях гладко ковзати по екрану.

 

Камера

8 МП камера смартфона не тільки передає глибокі насичені кольори на сверхчетких знімках з високим дозволом, але і надає широкі можливості для творчості.

Якщо раніше для того, щоб здійснити панорамний сферичну фотозйомку, потрібно спеціальне обладнання і програмне забезпечення, то тепер це доступно будь-якому користувачеві, який не має спеціальних навичок. Камера з функцією сферичної зйомки 360 дозволяє робити знімки з різних ракурсів, а потім об'єднати їх в єдиний об'ємне зображення, даруючи глядача в центр відображеної картини. За допомогою функції «Автозавантаження» всі фотографії автоматично збережуться в персональному веб-альбомі користувача на Google+.

 

Продуктивність

4-ядерний процесор другого покоління Snapdragon S4 Pro від Qualcomm і графічне ядро Adreno 320 забезпечують великий запас швидкодії, і вражаючу продуктивність. Швидкість роботи на 30% швидше, ніж у чотирьохядерних процесорів першого покоління. Завдяки цьому користувачі можуть насолоджуватися іграми з тривимірною графікою блискавичною завантаженням веб сторінок, одночасною роботою відразу декількох додатків. З 2 ГБ оперативної пам'яті і новою версією Android 4.2 Jelly Бін, Nexus 4 є самим швидким смартфоном серії Nexus.

Nexus 4 підтримує стандарти зв'язку GSM/HSPA+42 Мбіт/c, а його незнімний літій-полімерний акумулятор 2,100 маг забезпечує роботу протягом 11,9 годин в режимі розмови і 564,5 годин у режимі очікування. У Росії для замовлення доступна 16-ГБ версія смартфону.

 

Додатки Google для мобільних девайсів на платформі Android

Сервіс Google Карти для Android з детальною GPS-навігацією допоможе дістатися до пункту призначення в найкоротші терміни, оперативно постачаючи користувачів актуальною інформацією про інтенсивності дорожнього руху для проїзду на автомобілі, громадському транспорті або руху пішки. Тривимірні карти, докладні супутникові фотографії і функція «Перегляд вулиць на Картах Google» не дозволять заблукати навіть в абсолютно незнайомій місцевості.

Служба “Google Асистент” - справжній віртуальний помічник, який миттєво знайде необхідну інформацію, забезпечить оперативний доступ до різних онлайн сервісів і соціальних мереж. Пробки на дорогах, прогноз погоди, конвертер валют, адреси найближчих кафе, рахунок матчу улюбленої команди і багато чого іншого - сервіс видає підказки саме тоді, коли вони потрібні користувачеві.

Також, користувачам Nexus 4 відкриті всі можливості супермаркету додатків і ігор Google Play. Тут кожен знайде щось для себе - новини, кіноафіша, комп'ютерні ігри, програми для Android на всі випадки життя. У тому числі величезна електронна бібліотека Google Play Книги. Широкий вибір електронних книг на будь-який смак - від класики до новинок, можна, як завантажувати на пристрої Android, так і читати прямо в Інтернеті. Книги з Google Play доступні для всіх пристроїв. Наприклад, можна відкрити книгу в браузері на комп'ютері, а потім продовжити читання на смартфоні, навіть якщо у вас немає підключення до Мережі.

Завдяки розділу Google Play Фільми Nexus 4 стає практично кінотеатром в кишені: світова колекція фільмів, включаючи новинки і класику кінематографа, авторське кіно, фільми в HD-якості. Будь-яку картину можна побачити в режимі онлайн або завантажити на смартфон, а потім відкрити за допомогою програми “Play Фільми”, навіть якщо немає підключення до Інтернету. Всі фільми, переглянуті в Google Play автоматично зберігаються у відеотеці користувача.

Новинка доступна тільки в інтернет-магазині і електронному каталозі «Зв'язковий» за ціною 19 990 рублів. Передзамовлення, відкритий 15 січня, продемонстрував великий попит на Nexus 4, що ще раз підкреслює його популярність.



|