Menu

Sony анонсує планшет Xperia Tablet Z

Чутки про те, що компанія Sony незабаром представить новий планшет з лінійки Xperia під назвою Xperia Tablet Z виявилися чистою правдою: сьогодні відбувся офіційний анонс тонкої вологозахищений "таблетки" з FullHD екраном.

Sony анонсирует планшет Xperia Tablet Z

Інші технічні характеристики новинки включають 10,1-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю 1920x1200 і підтримкою функції Sony Bravia 2, чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro з такою частотою 1,5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ внутрішньої пам'яті з можливістю розширення за допомогою карт пам'яті microSD, NFC і 8,1-мегапіксельну камеру.

Sony анонсирует планшет Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z "з коробки" працює під управлінням Android 4.1 Jelly Бін. Його товщина, як і очікувалося, склала 6,9 міліметрів, а вага - 495 грамів. Sony під час презентації робила акцент на наявність в планшеті LTE модуля, але так чи буде це, коли девайс прийде на європейські ринки - поки невідомо.

Також не називаються ні дата початку продажу пристрою, ні його майбутня ціна. Швидше за все, ці та інші подробиці виробник збирається повідомити на виставці MWC 2013, яка почнеться вже в наступному місяці.

|