Menu

Ascend G615 - ще один чотирьохядерний смартфон Huawei

Компанія Huawei продовжує низку анонсів чотирьохядерних смартфонів середнього сегмента і слідом за "чеським" Ascend G510 представила "німецький" (саме у Німеччині сьогодні пройшла презентація девайса) Ascend G615. Відразу варто відзначити, що нічого незвичайного чекати від цього пристрою не варто - це не більш ніж недорогий комунікатор прийнятною потужності, який відмінно виконує своє призначення.

Ascend G615 - ещё один четырёхъядерный смартфон Huawei

Смартфон запропонує користувачам чотирьохядерний процесор HiSilicon K3V2 з такою частотою 1,4 ГГц, 4,5-дюймовий HD дисплей з дозволом 720р, 1 ГБ оперативної пам'яті, 8-мегапіксельну задню камеру з подвійним світлодіодним спалахом і можливістю запису FullHD відео, 1,3-мегапіксельну фронтальну камеру, бездротові з'єднання Wi-Fi і Bluetooth, 8 ГБ вбудованої пам'яті, слот для карт пам'яті microSD і акумулятор ємкістю 2150 маг.

Габарити новинки склали 134×67.5×10.5 міліметрів, а вага - 145 грамів. "З коробки" комунікатор працює на Android 4.0 Ice Cream Sandwich, але Huawei пообіцяла для нього швидкий вихід нової версії ОС від Google, Android 4.1 Jelly Бін.

У Німеччині Huawei Ascend G615 можна буде придбати з початку лютого за ціною 299 євро, але про те, чи буде він продаватися в інших країнах Європи, не повідомляється.

|