Menu

Dell представляє нову версію планшета Latitude 10 Essentials

Корпорація Dell оголосила про випуск нової версії планшета Latitude 10 Essentials, призначеного для використання в корпоративному середовищі. Планшет в новій конфігурації розроблений для замовників з обмеженим бюджетом і відрізняється функціями безпеки і керованості, а також міцністю. Для замовників корпоративного сегмента, таких як навчальні заклади і компанії малого бізнесу, новий повнофункціональний планшет під управлінням Windows 8 оснащений основними функціями для продуктивної та спільної роботи. Для замовників споживчого сегменту пристрій оснащений широким функціоналом для перегляду фільмів, читання електронних книг і комп'ютерних ігор. Планшет сумісний зі звичними додатками і аксесуарами, що дозволяє органічно використовувати пристрій як для розваг, так і для роботи.

Dell представляет новую версию планшета Latitude 10 Essentials

«Корпорація Dell завжди відрізнялася унікальним підходом до потреб замовників, розробляючи для них економічно ефективні рішення під конкретні завдання. Ці рішення допомагають замовникам ефективно працювати в будь-якому місці: в офісі, школі, інституті або лікарні, - зазначив Нейл Хенд (Neil Hand), віце-президент Dell по комп'ютерних продуктів для кінцевих користувачів. - Цей підхід у поєднанні з нашим портфелем нових корпоративних сервісів і продуктів, таких як Latitude 10, дає замовникам можливість впроваджувати новітні технології і забезпечити компроміс між управлінням ІТ і продуктивністю роботи кінцевих користувачів».

Новий планшет легко і безпечно інтегрується в існуючу ІТ-середовище і допомагає поліпшити ефективність ІТ-процесів і знизити сукупну вартість володіння ІТ-інфраструктурою. Для Latitude 10 не потрібно встановлювати нові інструменти управління пристроями або купувати ліцензії на програмне забезпечення - планшет підтримує всі програми Windows, сумісний з Adobe Flash і підключається до периферійних пристроїв. Все це дає можливість кінцевим користувачам займатися своїми справами, будь то робота чи цифрові розваги, звичним способом. Крім того, одним і тим же пристроєм легко і безпечно можуть користуватися різні користувачі.

Корпус нової версії планшета, так само як і інших версій пристрою, виконаний з магнієвого сплаву з покриттям soft-touch для підвищеної міцності і зручного захоплення. Сенсорний екран пристрою, покритий скляній панеллю Corning Gorilla Glass, забезпечує високу якість зображення і відповідає вимогам найвимогливіших користувачів. Latitude 10 здатний працювати без заряджання протягом звичайного навчального або робочого дня. Додатково можна замовити послугу Dell ProSupport - цілодобову підтримку 7 днів на тиждень з боку досвідчених фахівців Dell, онлайн або по телефону, для видаленої діагностики та усунення несподіваних збоїв устаткування і програмного забезпечення.

Планшет Latitude 10 може бути обладнаний додаткової док-станцією, завдяки чому пристрій можна використовувати в офісі разом з традиційними клавіатурою та мишею для створення контенту. Також планшет оснащений повнорозмірним USB-порт для підключення до наявного устаткування і зчитувачем SD-карт для зручної передачі файлів і резервного копіювання при відсутності доступу до Інтернету.

Dell представляет новую версию планшета Latitude 10 Essentials

Dell представляет новую версию планшета Latitude 10 Essentials

 

 

Планшет для навчання

Планшет Latitude 10 Essentials доповнює портфель рішень і послуг Dell в сфері освіти і чудово підійде школярам, студентам і викладачам. За допомогою нового планшетного пк Dell керівники навчальних закладів, ІТ-адміністратори і викладачі зможуть організувати ефективний навчальний процес для кожного школяра або студента.

«Ми пропагуємо впровадження інновацій у сфері освіти, і Latitude 10 Essentials забезпечує ті потужні функції для доступу до навчального контенту і його персоналізації, які викладачі, школярі, студенти і батьки вважають необхідними для продуктивної роботи в класі або аудиторії, - підкреслив Марк Хора (Mark Horan), віце-президент підрозділу Dell Global Education. - Як постачальник комплексних рішень для освітніх установ, Dell розробила цей планшет спеціально для шкіл, яким потрібен пристрій, доступне за ціною, ефективна в роботі і простий в управлінні і розгортання, а також забезпечує надійний захист вже існуючих програм та обладнання».

Latitude 10 працює під керуванням ОС Microsoft Windows 8, яка покращує продуктивність учнів та студентів і ефективність їх спільної роботи за рахунок миттєвого доступу до ресурсів за допомогою функції Instant-On в режимі Connected Stand-By. Новий планшет оснащений процесором Intel Atom і може працювати в режимі Windows 8 Snap Mode, дозволяючи студентам і викладачам легко перемикатися між двома програмами: наприклад, віддалено спілкуватися з викладачем через Skype і одночасно робити замітки в Microsoft OneNote.

 

Доступність і вартість

Latitude 10 Essentials з твердотілим диском ємністю 64 Гбайт буде доступний у офіційних дистриб'юторів Dell в Росії з кінця лютого за орієнтовною роздрібною ціною від 29 тисяч рублів.

Dell представляет новую версию планшета Latitude 10 Essentials



|