Menu

Можливі фотографії HTC M7 опинилися в мережі

Чутки про новий флагман компанії HTC, HTC M7, ходять як мінімум з початку грудня минулого року. Пристрою обіцяють топову начинку і, найцікавіше - 4,7-дюймовий FullHD дисплей з рекордним значенням ppi. Тим не менш, до цього моменту ми не мали жодних достовірних відомостей про існування цього пристрою. Але сьогодні у мережі з'явилися фотографії, на яких зображено М7 власною персоною.

Возможные фотографии HTC M7 оказались в сети

По першому ж знімку стає зрозуміло, що в новому флагмані компанії буде спостерігатися спадкоємність в дизайні від попередніх моделей, в першу чергу, від HTC Butterfly.

Возможные фотографии HTC M7 оказались в сети

Що цікаво - разом з фотографіями самого смартфона були опубліковані і кілька скріншотів нової версії фірмової оболонки тайваньської компанії HTC Sense 5.0.

Возможные фотографии HTC M7 оказались в сети

Можливо, знімок екрану комусь може здатися неправдоподібним, але, якщо подумати, як і багато компаній, HTC йде очікуваним шляхом спрощення інтерфейсу, повністю відмовляючись від глянцевих і тривимірних елементів.

Возможные фотографии HTC M7 оказались в сети

Що ж, все це виглядає досить цікаво, але з точністю говорити про пристрій і його "фішках" до офіційного анонса не варто. Коли компанія збирається все-таки показати HTC M7 все ще невідомо, але поки вся надія покладається на виставку MWC 2013. Так це чи ні, дізнаємося вже в наступному місяці.

|