Menu

Нові чутки про майбутні флагманах HTC і Samsung

З невеликою різницею в часі, від різних джерел ми дізналися нові непідтверджені дані про майбутніх флагманських пристроях компаній Samsung і HTC. Мова йде про Samsung Galaxy S IV і раніше невідомому HTC M7.

Новые слухи о будущих флагманах HTC и Samsung

Згідно з відомостями від інформагентства Reuters, Samsung Galaxy S IV буде анонсований тільки у квітні 2013 року, незважаючи на більш ранні припущення про те, що південнокорейська компанія може представити свій новий флагман на одній з виставок вже в січні - лютому наступного року. Однак це ще не все. З тієї ж інформації, екран цього комунікатора буде що не б ’ ється, що натякає на те, що все-таки буде використаний гнучкий дисплей. Тим не менш, раніше від інших джерел ми чули, що апарат, як і зазвичай, буде захищений склом Gorilla Glass. Що ж дійсно буде використовувати Samsung ми, швидше за все, дізнаємося тільки після анонсу, якого чекати ще чимало часу.

Але, якщо про Galaxy S IV ми вже не раз чули раніше, і ні у кого немає сумнівів, що Samsung готує щось фантастичне, то назву HTC M7 ми чуємо вперше. З чуток, під ним ховається майбутній флагман компанії HTC, який буде представлений в січні або лютому, а в продаж надійде вже в березні 2013 року. Відомі і деякі технічні характеристики: чотирьохядерний процесор Snapdragon S4 Pro (APQ8064), 5-дюймовий FullHD дисплей, 13-мегапіксельна камера і металевий unibody корпус. Ті ж джерела повідомляють, що HTC вже замовила виробництво 4-5 мільйонів M7. Однак без більш точних відомостей, особливо у світлі виходу HTC Butterfly, робити якісь висновки поки рано, так що будемо чекати офіційних анонсів і говорити про це і інших пристроях докладніше.

|