Menu

LG демонструє свій перший OLED-телевізор з вигнутим екраном

Компанія LG Electronics (LG) представила на міжнародній виставці CES 2013 нову модель телевізора EA9800 з вигнутим екраном. Заснований на запатентованій технології WRGB, неймовірно тонкий екран має вигнуту форму і забезпечує якість зображень із природною колірною гамою. Ця перша в галузі унікальна модель EA9800 має ергономічний дизайн з повною підтримкою функціональності CINEMA 3D.

Екран має невелику увігнутість, завдяки чому вся його поверхня виявляється на однаковій відстані від очей глядачів - таким чином усуваються проблеми візуального спотворення зображень по краях екрану і втрати деталізації.

LG демонстрирует свой первый OLED-телевизор с изогнутым экраном

«Компанія LG першою випустила 55-дюймовий OLED-телевізор», - сказав Хэвиз Квон (Havis Kwon), головний виконавчий директор і президент компанії LG Home Entertainment. «Ми вважаємо, що наші нові OLED-телевізори забезпечують вражаюче якість зображення, що перевершує всі бачене раніше. Нова модель з вигнутим екраном доповнює наш сімейство OLED-телевізорів, виділяючись унікальним дизайном, що підкреслює витонченість екрану та незрівняну естетику OLED-моделей».

OLED-телевізори LG забезпечують реалістичне зображення завдяки технології WRGB. У цій технології використовується четырехпиксельная система з білим субпикселем на додаток до звичайної схеми RGB («червоний, зелений, синій») для коригування колірної палітри. Крім того, технологія Color Refiner також коригує точність перенесення кольорів, завдяки чому зображення стає ще більш насиченим і природним. 55-дюймовий OLED-телевізор також володіє практично безмежної ступенем контрасту, завдяки чому оптимальні рівні контрасту підтримуються незалежно від яскравості зовнішнього освітлення і кута огляду. На додаток до безмежної ступеня контрасту і з метою забезпечення більш багатого колірного вирази і більш глибокого чорного кольору реалізований алгоритм High Dynamic Range (HDR). Ця технологія також забезпечує належну підтримку контрастності і максимальна кольороподіл.

Оскільки світлодіоди OLED самі випромінюють світло, відпадає необхідність в задній підсвічування, завдяки чому суттєво скорочується вага і товщина OLED-телевізорів LG, і вони приймають стильний мінімалістський вигляд. Обтічний ультрасучасний дизайн EA9800 та вигнутий екран усувають будь-який натяк на візуальне спотворення. А завдяки застосуванню пластику CFRP ще більше знижений вага телевізора, а його вигнутий екран знайшов додаткову міцність. Елегантний стиль OLED-телевізора і його тонкий профіль вдало поєднуються з приголомшливою якістю зображення, який забезпечується технологією LG WRGB, допомагаючи надати візуальну якість і комфорт перегляду.

Дизайн LG Paper Slim об'єднує екран і підставку в естетично нерозривне ціле. В той же час, завдяки використанню елементів дизайну CINEMA SCREEN, телевізор має дуже тонку рамку, практично непомітне для неозброєного ока. Мінімальна рамка сприяє воістину повного занурення у віртуальний 2D або 3D-світ. В цілях універсальності установки нова модель поставляється зі зручним настінним кріпленням, що дозволяє встановити телевізор одній людині. Завдяки тому, що між стіною і телевізором залишається зазор менш дюйми, дизайнерський шедевр LG може демонструватися як справжній витвір мистецтва.

Крім того, система Smart Touch Control ще більше виділяє OLED-телевізор LG на фоні конкуруючих моделей. Завдяки цьому телевізор набуває привабливий зовнішній вигляд і більш зручне управління. Висувна сенсорна панель у нижній частині екрана надає простий і елегантний спосіб управління основними функціями OLED-телевізорів, такими як перемикання каналів, регулювання гучності звуку і включення/вимкнення телевізора.

Доступність цієї моделі на ринках і її ціна оголошені не були.



|