Menu

Кількість проданих LG Optimus G переступило за мільйон

Кілька днів тому компанія LG офіційно заявила про те, що продала по всьому світу більше мільйона екземплярів свого останнього флагмана - комунікатора LG Optimus G. З одного боку, 1 000 000 здається великим числом, але, з іншого боку, якщо порівняти це значення з найбільш продаваними пристроями минулого року, то відразу стає зрозуміло, наскільки невеликий цей результат.

Количество проданных LG Optimus G перешагнуло за миллион

Так, до сьогоднішнього дня компанія Samsung продала 41 мільйон примірників Galaxy S III, а iPhone 5 в перші вихідні розійшовся в кількості 2 мільйонів штук. Тим не менш, такий низький рівень продажів Optimus G може бути наслідком випуску цим же виробником дуже схожого з технічних характеристик смартфона для компанії Google - Nexus 4, який коштує приблизно в 2 рази дешевше. До речі, про його продажу не повідомляли LG, ні Google, але, ми думаємо, що вони на висоті.

Загальні продажі комунікаторів LG за весь 2012 рік склали 55 мільйонів пристроїв, але південнокорейська компанія не збирається зупинятися на досягнутому і хоче збільшити цей показник до 75 мільйонів. Зробити це LG хоче, як нам вже відомо, завдяки відновленню випуску комунікаторів на Windows Phone.

Ну а чи вдасться компанії здійснити свої плани - дізнаємося тільки через рік.

|