Menu

Samsung оголосила про оновлення планшетів Galaxy Tab 2 7.0, 10.1 і Note 10.1

Сьогодні компанія Samsung випустила прес-реліз, в якому офіційно заявила про оновлення планшетів Galaxy Tab 2 7.0 та Galaxy Tab 2 10.1 до версії Android 4.1 Jelly Бін, а також підтвердила початок поширення апдейта і для Galaxy Note 10.1.

Samsung объявила об обновлении планшетов Galaxy Tab 2 7.0, 10.1 и Note 10.1

Прес-реліз виглядає трохи із запізненням, але, тим не менш, Samsung підтвердила оновлення Galaxy Note 10.1, а також заявило про вихід нової прошивки для двох інших планшетів з лінійки Galaxy Tab. Оновлення для всіх пристроїв стандартно розповсюджуються за допомогою OTA і Kies, а найбільш помітні зміни в очікувано отримає "таблетка" зі стилусом, Galaxy Note 10.1. Функціональність пера S-Pen будуть серйозно розширена, великі зміни чекають і вбудований софт для створення приміток. Нових функцій в Galaxy Tab 2 7.0 і 10.1 буде куди менше, але і вони, звичайно ж, можуть розраховувати на всі нові можливості Android 4.1 Jelly Бін.

Вітаємо всіх користувачів цих планшетів з довгоочікуваної "желейної цукеркою" і, якщо ви ще не отримали повідомлення про наявність апдейта, то можете перевірити його через налаштування або підключити девайс до Kies.

|