Menu

Смартфони LG отримують нагороди IF за дизайн

Компанія LG Electronics (LG) оголосила про те, що сім її мобільних пристроїв отримали нагороди Міжнародної організації International Forum (iF) Design-2013. Ці визнані у всьому світі престижні нагороди вручаються за вироби з видатним дизайном. У число продуктів LG, удостоєні нагороди, входять недавно представлені смартфони Optimus G, Optimus L9 і п'ять інших інтелектуальних мобільних пристроїв. Справжній лідер в області дизайну мобільних телефонів, LG продовжує отримувати нагороди за якість та інновації.

Смартфоны LG получают награды IF за дизайн

- LG інвестує значні кошти в дизайн смартфонів, створюючи гаджети, які значно відрізняються від пропозицій наших конкурентів, - сказав Чонг-сеок Пак (Jong-seok Park), президент і головний виконавчий директор компанії LG Electronics Mobile Communications. - На нашу думку, стильний дизайн має вирішальне значення, так як він не тільки доповнює, але і підсилює наші високопродуктивні пристрої. Поліпшення балансу між стилем і функціональністю мобільних пристроїв давно стало частиною дизайнерського спадщини LG і буде залишатися таким.

LG особливо пишається двома удостоєними нагород флагманськими моделями - Optimus G і Optimus L9. Враховуючи досвід створення неповторного дизайну телефонів Chocolate і Prada, LG надала своєму смартфону Optimus G приголомшливу форму, виконавши його у вигляді цілісного чорного пристрою, що поєднує в собі простоту ліній з витонченістю обробки. Цей розкішний смартфон оснащений 4,7-дюймовим екраном WXGA True HD IPS Plus і відрізняється унікальною запатентованою обробкою Crystal Reflection. Вона справляє враження дорогоцінного каменю, який змінює свій вигляд залежно від умов освітлення і кута зору. Між тим модель Optimus L9 є втіленням першокласного дизайнерського спадщини LG L-Style; це вражаюче поєднання вишуканої форми і сучасного прямокутних ліній. Тонкий 9,1-мм корпус і приваблива оздоблення під метал роблять смартфон зручним і елегантним.

До числа інших виробів LG, удостоєні нагороди iF, увійшли Optimus LTE 2, перший у світі смартфон з 2 ГБ оперативної пам'яті (випущений в Кореї в травні 2012 року) і LG Lucid 4 G, різновид Optimus LTE для мобільної мережі Verizon Wireless в США. Нагороди отримали також Optimus L7 - передова модель серії L, Optimus Life - популярний LTE-смартфон, нещодавно випущений в Японії, і пристрій LG Smart Dongle для бездротового доступу до інтелектуальних телевізорів LG.

Церемонія вручення нагород iF Design 2013 року відбудеться 22 лютого в комплексі "Світ BMW" в Мюнхені (Німеччина).



|