Menu

ViewSonic представляє сенсорні монітори для роботи з Windows 8

Корпорація ViewSonic представила на виставці CES серію моніторів TD Series 40, сертифіковану для роботи з Windows 8, до якої увійшли моделі TD2340, TD2740 і TD3240 з діагоналлю 23, 27 і 32 дюйми відповідно.

Відмінною рисою моніторів серії TD є зручність при роботі з новітніми ОС завдяки використанню ємнісного екрану з підтримкою до 10 одночасних з'єднань. Монітори сімейства TD 40 оснащуються панелями Professional Grade IPS з роздільною здатністю 1920x1080 і динамічною контрастністю 20,000,000:1, роз'ємами DisplayPort, HDMI і VGA, сумісні з пристроями USB HID і кріпленням VESA - це ідеальне рішення для тих, хто вибирає монітор для персонального комп'ютера на Windows 8.

ViewSonic представляет сенсорные мониторы для работы с Windows 8

Для зручної роботи з операційною системою Windows 8 модель TD2340 з екраном 23 дюйми оснащений ергономічною конструкцією зі спеціально розробленим шарнірним кріпленням підстави, що дозволяє виконувати регулювання в чотирьох напрямках, пропонуючи можливість повороту екрану або його горизонтального розташування. 27-дюймова модель TD2740 також володіє унікальним механізмом підтримки, що дозволяє розташувати екран горизонтально на поверхні столу для зручної роботи. Крім того, TD2740 оснащений вбудованою веб-камерою. Завдяки своїм розміром, модель TD3240 з опціональною підставкою може грати роль винятково зручного інформаційного дисплея. Екран монітора забезпечує необхідний рівень надійності незалежно від того, яка кількість користувачів використовує його кожен день. Всі три моделі мають вбудованими динаміками SRS Premium Sound і відповідають стандартам Energy Star і EPEAT Silver, що говорить про їх високі екологічні стандарти.

«Завдяки 10-точкового сенсорному екрану наших нових моніторів користувачі отримують можливість взаємодіяти з цифровим світом по-новому, - заявив Олександр Фролов, менеджер по продуктах представництва ViewSonic в СНД і країнах Балтії. - Сертифікована для роботи з Windows 8 серія моніторів TD40 забезпечить оптимальну взаємодію з новою операційною системою. Пристрої оснащені сенсорними екранами з ємнісний технологією, володіють відмінною ергономікою і широкими можливостями підключення. А відмінна якість продукції є візитною карткою ViewSonic вже протягом 25 років нашої роботи на ринку візуальних технологій».

В Європі компанія ViewSonic планує приступити до продажу TD2340 наприкінці першого кварталу. Про рекомендованих роздрібних цінах буде повідомлено додатково.

ViewSonic представляет сенсорные мониторы для работы с Windows 8



|