Menu

Samsung Galaxy Fonblet - 5,8" смартфон з корінням медіаплеєра

Сьогодні компанія Samsung займає перше місце як за пильній увазі з боку інтернет ресурсів, так і за кількістю витоків інформації про її нових пристроях. Як стало відомо, ще однією незвичайною новинкою компанії повинен стати комунікатор з 5,8-дюймовим дисплеєм і корінням від медіаплеєра Galaxy Player 5.8.

Samsung Galaxy Fonblet - 5,8" смартфон с корнями медиаплеера

За заявами джерел, Samsung GT-I9152 отримає можливість одночасної роботи з двома SIM-картами і залізо, дуже схожий за характеристиками на нагорі плеєр компанії. Якщо це виявиться дійсно так, то девайс обіцяє бути вельми дивним: qHD дозвіл (540 x 960 пікселів) для 5,8 дюймів здається відверто маленьким. Хоча, з іншого боку, компанії не вперше випускати пристрої з великими екранами і маленьким ppi. Досить згадати Galaxy Grand, який при діагоналі 5 дюймів отримав дозвіл лише 480 х 800 пікселів.

Як би там не було, за заявами ресурсу SamMobile Galaxy Fonblet буде продаватися, у тому числі, і в Європі з кольором корпусу "білий перл". Але ні про дату початку продажів, ні про ціну ніяких відомостей поки не надходило.

|