Menu

LG починає випускати OLED-телевізори

Компанія LG Electronics (LG) оголошує про те, що в цьому місяці вона почне приймати попередні замовлення на усіма очікуваний OLED-телевізор 55-дюймового класу (з діагоналлю екрану 54,6 дюйми) з технологією WRGB (модель 55EM9700) у Південній Кореї з доставкою в наступному місяці. Інші ринки, на яких буде доступний революційний телевізор LG на органічних світлодіодах, будуть оголошені в наступні кілька тижнів разом з цінами на телевізор. Оголошення зроблено за кілька днів до відкриття міжнародної виставки CES 2013, на якій торік більш рання версія цього телевізора отримала нагороду Best of Show («Краща модель на виставці»).

LG начинает выпускать OLED-телевизоры

Понад 1 400 роздрібних магазинів LG в Південній Кореї почнуть приймати замовлення на цей телевізор за ціною 11 млн південнокорейських вон (близько 10 тисяч доларів США), починаючи з 3-го січня з доставкою з перших чисел лютого. Будучи першою і єдиною компанією, яка оголосила про випуск в продаж телевізорів з технологією нового покоління, LG готова швидко наповнити і очолити ринковий сегмент OLED-телевізорів, який, згідно з прогнозами DisplaySearch, зросте до 7,2 млн штук до 2016 року.

«Ми надзвичайно раді тому, що змогли зробити це оголошення на початку нового року, оскільки вважаємо, що OLED-технологія знаменує собою нову еру домашніх розваг», - сказав Хэвиз Квон (Havis Kwon), головний виконавчий директор і президент компанії LG Home Entertainment. - «Такого ж за значимістю події не було в галузі з тих пір, як 60 років тому був випущений перший кольоровий телевізор. Коли 15 років тому був продемонстрований перший телевізор формату високої чіткості, першою реакцією глядачів були захоплені вигуки, але тепер вони позбавляються дару мови, побачивши в перший раз наш надтонкий OLED-телевізор. Це наочно доводить те, що OLED-телевізор являє собою набагато більше, ніж черговий поліпшення телевізійної технології».

OLED-телевізори LG товщиною всього лише 4 міліметра і вагою менше 10 кілограм створюють приголомшливо реалістичне зображення завдяки чудовій технології WRGB. У цій унікальній технології LG використовується чотирьох-піксельна система з білим субпикселем на додаток до звичайної схеми RGB («червоний, зелений, синій») для коригування колірної палітри. Крім того, ексклюзивна технологія Color Refiner також коригує точність перенесення кольорів, завдяки чому зображення стають ще більш насиченими і природними. 55-дюймовий OLED-телевізор також володіє практично безмежної ступенем контрасту, завдяки чому оптимальні рівні контрасту підтримуються незалежно від яскравості зовнішнього освітлення і кута огляду.

OLED-телевізор LG вражав людей у всьому світі ще перед випуском у продаж. Крім того, що він був названий кращим продуктом на виставці CES 2012 (нагороду «Best of Show»), впливове товариство промислових дизайнерів Америки присудило йому престижну нагороду IDEA. В той же час, компанія LG отримала нагороду European Display Achievement 2012-2013 від Європейської асоціації журналів з аудіо і відеотехніки (EISA). І в завершенні всього, OLED-телевізор LG був удостоєний корейської нагороди Good Design President Award в жовтні минулого року.



|