Menu

Перша бета-версія iOS 9.1 випущена напередодні виходу iPad Pro

Первая бета-версия iOS 9.1 выпущена в преддверии выхода iPad Pro

Разом з безліччю нових пристроїв команда Apple оголосила про реліз фінальної версії iOS 9, який відбудеться вже 16 вересня. Разом з тим вчора ввечері деякі користувачі отримали можливість взяти участь в бета-тестуванні наступної версії операційної системи iOS 9.1, яка стане офіційно доступна орієнтовно в листопаді і містить ряд додаткових функцій для "яблучних" планшетів iPad і особливо iPad Pro з 12,9-дюймовим екраном.

Вперше інформація про існування iOS 9.1 з'явилася в мережі в середині літа, однак тоді жодних подробиць про цю версію ОС не повідомлялося. Тепер мало в кого виникають сумніви, що всі нові планшети iPad Pro надійдуть у продаж з передвстановленою iOS 9.1, в якій будуть закладені функції розділення великого екрану для одночасного запуску двох додатків, збільшена клавіатура і багато іншого. Приємним доповненням до всіх новинок стала оновлена колекція смайликів Emoji.

Первая бета-версия iOS 9.1 выпущена в преддверии выхода iPad Pro

Поспішаємо нагадати, що після оновлення iOS 9.1 Beta 1 відкат на старі версії стане неможливим. Детальну інформацію про це можна отримати на сайті Apple Developer Center.

Первая бета-версия iOS 9.1 выпущена в преддверии выхода iPad Pro


|