Menu

Apple iPhone 6S оснащений акумулятором меншої ємності, ніж у попередника

Apple iPhone 6S оснащён аккумулятором меньшей ёмкости, чем у предшественника

Під час презентації Apple iPhone 6S компанія змовчала про часу автономної життя новинки. На офіційному сайті також відсутня інформація про ємності акумулятора девайса. Здавалося б, для відповідності слогану "Єдина новина - все по-новому" інженери компанії повинні були обладнати смартфон більш ємним акумулятором, здатним забезпечити девайс достатньою енергією для тривалого використання. Однак існує ймовірність, що справи йдуть з точністю до навпаки - в порівнянні з iPhone 6 ємність батареї зменшилася.

Apple iPhone 6S оснащён аккумулятором меньшей ёмкости, чем у предшественника

В ході презентації компанія показала відеоролик, присвячений в тому числі і вбудованому в iPhone 6S вибромотору Taptic Engine. При перегляді ролика особливо допитливі шанувальники компанії звернули увагу на маркування, що відображає ємність вбудованого акумулятора, яка, по всій видимості, становить 1 715 мАч, в той час як у попередника батарея була на 1 810 маг. Можна сказати, що втрата 95 маг ємності не відіграє особливої ролі, однак впровадження нових апаратних функцій смартфона тягне за собою зростання споживання енергії.

Інформація поки офіційно не підтверджена, проте, будемо сподіватися, що Apple приділила особливу увагу питанню оптимізації витрати заряду батареї в новому iPhone.


|