Menu

Huawei Nexus 6 можуть оснастити 5,5-дюймовим екраном

Huawei Nexus 6 могут оснастить 5,5-дюймовым экраном

Останні кілька місяців проходять в нестерпному очікуванні дебюту нових Nexus-флагманів від LG і Huawei. І якщо про корейському смартфон Nexus 5 (2015) або Nexus 5X все більш або менш ясно, то Nexus 6 від китайського виробника досить рідкісний гість у профільних ЗМІ. Втім, сьогодні в мережу потрапили досить цікаві подробиці про ймовірну новинку, і джерелом став індійський сайт відстежую імпорту і експорту Zauba. На думку цього ресурсу, Huawei привезла в Індії один зразок смартфона Angler - кодову назву Nexus від Huawei - з 5,5-дюймовим екраном. Це стало досить великою несподіванкою, враховуючи, що все це час ми мали інформацію про 5,7-дюймовому дисплеї.

Інша технічна інформація принесла куди менше сюрпризів: 3 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ внутрішньої пам'яті типу eMMC від Samsung і LTE-модуль.

Huawei Nexus 6 могут оснастить 5,5-дюймовым экраном

За інформацією Zauba, в країну було ввезено прототип для тестування, при цьому вартість одного смартфона становить приблизно $645. Очікується, що обидва Nexus-смартфон представлять 29 вересня, а значить ми дізнаємося всі подробиці вже через 3 тижні.


|