Menu

Apple iPhone 6S буде розпізнавати три ступеня натискання на екран

Apple iPhone 6S будет распознавать три степени нажатия на экран

Вже в майбутню середу, 9 вересня, відбудеться прес-конференція компанії Apple, на якій повинен відбутися дебют нових моделей iPhone. Згідно з повідомленнями від численних джерел, головною особливістю iPhone 6S і iPhone 6S Plus стане дисплей з технологією Force Touch, здатний розпізнавати силу натиснення. Тепер же з'явилася інформація, згідно якої в нових флагманах Apple застосує наступне покоління цієї технології, яка буде називатися 3D Display Touch або просто 3D Touch.

Apple iPhone 6S будет распознавать три степени нажатия на экран

Якщо в Apple Watch і трекпадах останніх ноутбуків MacBook технологія Force Touch дозволяє розпізнавати два рівня натискання (просте дотик і сильне натискання), то в нових моделях iPhone можна буде натискати на екран трьома способами: просте дотик, натискання і сильне натискання. Це дозволить істотно збільшити число варіантів використання цієї функції. Нагадаємо, що раніше в цьому році інсайдери вже розповіли про кілька способи застосування Force Touch в iPhone 6S і iPhone 6S Plus.

Ще однією цікавою новиною є те, що Apple планує відразу ж випустити API для розробників, щоб ті могли інтегрувати 3D-можливості Touch зі своїми додатками.

Також в iPhone 6S і iPhone 6S Plus очікується покращений 64-бітний процесор A9, 2 ГБ оперативної пам'яті, просунута фронтальна камера, 12-мегапіксельна основна камера і новий колір корпусу - рожеве золото.

Разом з презентацією iPhone 6S і iPhone 6S Plus компанія випустить стабільну версію нової версії операційної системи iOS 9.


|