Menu

BlackBerry набуває Good Technology за 425 мільйонів доларів

BlackBerry приобретает Good Technology за 425 миллионов долларов

Сьогодні стало відомо, що BlackBerry набуває каліфорнійську компанію Good Technology за 425 мільйонів доларів. Повністю вся сума буде виплачена у вересні-листопаді поточного року. Для канадської корпорації це величезні інвестиції у виробника мобільних додатків з високим рівнем безпеки, особливо після того, як з ринку смартфонів її витіснили такі гіганти, як Apple і Google. У портфоліо Good Technology вже є продукти, випущені для iOS і Android, що включають календар, електронну пошту, додаток для обміну повідомленнями та програму з можливістю ділитися документами з бізнес-клієнтами.

Купуючи Good Technology, BlackBerry розширить можливості випуску єдиної безпечної платформи з додатками для будь-якого пристрою та будь-якої операційної системи.

64% з усіх установок програмного забезпечення Good Technology припадає на iOS, тому саме на цю операційну систему BlackBerry робить ставку, плануючи випустити BlackBerry Mesenger і ряд бізнес-додатків.

Купівля Good Technology дуже нагадує співпрацю Apple і IBM, яке призвело до партнерства з Cisco і поліпшення бізнес-сервісів.


|