Menu

Alcatel OneTouch Pixi First визнаний самим доступним смартфоном в новій лінійці

Alcatel OneTouch Pixi First признан самым доступным смартфоном в новой линейке

На що проходить в ці дні в Берліні виставці IFA 2015 французька компанія Alcatel OneTouch представила велику кількість смартфонів в різних цінових категоріях. Самим доступним апаратом виробника став 4-дюймовий Alcatel OneTouch Pixi First. Варто відзначити, що при товщині корпусу в 9,7 мм це найтонший 4-дюймовий смартфон, доступний на сьогоднішній день на міжнародному ринку. Варто відзначити, що Alcatel OneTouch Pixi First має не тільки найнижчу вартість у новій лінійці виробника, але й найпростіші технічні характеристики.

Alcatel OneTouch Pixi First признан самым доступным смартфоном в новой линейке

Так, у смартфоні встановлений 4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 800х480 пікселів, чотирьохядерний процесор Spredtrum7731 з тактовою частотою 1,2 ГГц, 512 МБ оперативної пам'яті, 4 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення, акумулятор ємністю 1 450 мАч, 5-мегапіксельна основна і 2-мегапіксельна фронтальна камери.

До достоїнств апарата варто віднести Android Lollipop, два слоти для SIM-карт, підтримку 3G і кілька варіантів забарвлення задньої кришки: сірий, срібний, золотий і рожеве золото.

У продаж Alcatel OneTouch Pixi First надійде найближчим часом, але точна вартість поки не розголошується.


|