Menu

Функція Reset Protection захистить Lumia 640 і 640 XL від злому після крадіжки

Функция Reset Protection защитит Lumia 640 и 640 XL от взлома после кражи

Компанія Microsoft виконала свою обіцянку і збільшила рівень захисту власних пристроїв від крадіжки. В оновленні прошивки Windows Phone 8.1 з'явиться опція Reset Protection, завдяки якій шахраям більше не вдасться скинути пароль з допомогою здійснення жорсткої перезавантаження або перепрошивки системи. Подібна функція вже використовується в iPhone, і завдяки їй значно скоротилася кількість крадіжок телефонів. На даний момент опцію отримають Lumia 640 і 640 XL, також вона з'явиться на недавно анонсовану новинку Lumia 540.

Функция Reset Protection защитит Lumia 640 и 640 XL от взлома после кражи

Опція за замовчуванням вже активована, вручну її можна включити в налаштуваннях Find My Phone. Перевірити поточний статус Reset Protection для девайса можна на сайті Microsoft, вказавши при цьому IMEI апарату. Так покупці пристроїв з рук можуть упевнитися в працездатності смартфона. Reset Protection може бути відключений дистанційно навіть після продажу. Для цього необхідно зайти на сайт Find My Phone і згенерувати код скидання, який згодом потрібно буде передати новому власнику.

Функция Reset Protection защитит Lumia 640 и 640 XL от взлома после кражи

Функція Reset Protection з'явиться і в Windows 10, так що вже досить скоро більшість пристроїв на Windows Phone значно збільшать рівень захисту девайсів від крадіжок.


|