Menu

На CES 2013 компанія LG покаже багато цікавого

Виставка CES стрімко наближається, так що не дивно, що в мережі з ’ являються чутки про деяких пристроях і розробках, які можуть на неї продемонструвати. Сьогоднішня порція таких чуток стосується компанії LG, від якої чекають три важливих анонсу.

На CES 2013 компания LG покажет много интересного

В першу чергу очікується, що корейці покажуть смартфон, оснащений 4.7-дюймовим дисплеєм, товщина рамки у якого буде лише 1 мм. З такою рамкою новинка однозначно буде вже, ніж її конкуренти. Крім того, передбачається, що дисплей у неї буде з HD (720p)або ж 1280 × 768 пікселів, як у LG Optimus G і LG Nexus 4.

Другим анонсом, імовірно, стане смартфон з 5.5-дюймовий Full HD дисплеєм (1080p) з щільністю пікселів 403 ppi, а третя новина стосується планшетів. Повідомляється, що в LG задумалися про поліпшення 7-дюймових планшетів. Це найпопулярніша категорія планшетів року, що минає, і ми очікуємо, що майбутні 7-дюймові пристрої стануть набагато дешевше або набагато потужніший. Мабуть саме для них і був створений новий екран з роздільною здатністю 1920 × 1200 пікселів з щільністю пікселів 324 на дюйм - майже такий же щільності, як в iPhone 5, і значно вище, ніж в існуючих iPad і Google Nexus 7.




|