Menu

Logitech Touchpad T650 - тачпад для ПК

У новій операційній системі компанії Microsoft, Windows 8, зроблений акцент на сенсорне керування новим інтерфейсом під назвою Modern UI. Але що робити власником звичайних ПК? Звичайно, покупка сенсорного монітора - не вихід, але все більше компаній пропонують компромісне рішення: покупку тачпада.

Logitech Touchpad T650 - тачпад для ПК

Випуском тачпадов займається компанія Logitech, яка регулярно пропонує нові версії цих гаджетів. Одним з останніх є девайс під назвою Logitech Touchpad T650. Його головним плюсом є підтримка абсолютно всіх сенсорних жестів, як і на тачпадах сучасних ультрабуков, спеціально призначених для роботи під керуванням Windows 8.

Сам Touchpad T650 представляє із себе майже квадратну панель зі стороною близько 13 сантиметрів без будь-яких видимих бортів, що робить його дуже зручним у використанні. Харчується девайс від вбудованого акумулятора (так, тачпад, звичайно ж, бездротової) і здатний працювати від одного заряду більше тижня. Зарядка Touchpad T650 відбувається за допомогою звичайного microUSB-USB кабелю.

Ціна пристрою становить чималі 70 доларів, але, тим не менш Touchpad T650 - відмінний девайс для тих, хто цінує комфорт.




|