Menu

Huawei покаже нові смартфони на CES 2013

Ми всі чекаємо багато від виставки CES 2013, яка повинна пройти вже менше ніж через місяць, на початку січня наступного року. Інформація про новинки, які будуть представлені на заході, з'являється чи не кожен день, і на цей раз черга дійшла до компанії Huawei.

Huawei покажет новые смартфоны на CES 2013

Про перший пристрій під назвою Huawei Ascend W1 ми чуємо вже не вперше. Але, все ж, давайте систематизуємо відому про це комунікаторі інформацію. За неофіційними відомостями, він буде оснащуватися 4-дюймовий WVGA дисплеєм, двоядерним процесором з частотою 1,2 ГГц, 512 МБ оперативної і 4 ГБ внутрішньої пам'яті, а також 5-мегапіксельною камерою. Сьогодні отримана інформація додає до вже відомої начинці фронтальну VGA камеру і акумулятор на 2000 маг. Ціна пристрою ж повинна скласти всього 240 доларів.

Huawei покажет новые смартфоны на CES 2013

Але, крім бюджетного апарату, китайська компанія збирається представити і флагман під управлінням Windows Phone 8 - Huawei Ascend W2. На жаль, про нього поки відомо мало, але він абсолютно точно отримає великий дисплей (ймовірно, 4,7-дюймовий з роздільною здатністю 1280 x 720 пікселів, 8-мегапіксельну камеру зі спалахом, а також "потужний процесор", правда, не розкривається який саме.

Поки невідомо, чи збирається Huawei продавати ці смартфони за межами Китаю, але, якщо це трапиться, то Ascend W1, поза всяким сумнівом, зможе скласти гідну конкуренцію Nokia Lumia 620, у тому числі і в плані дизайну.




|