Menu

Oppo анонсувала смартфон з 5 МП фронтальною камерою

В той час, як ми все ще чекаємо офіційного анонсу Oppo Find 5, сьогодні ця ж компанія представила свою іншу цікаву новинку. Нею став комунікатор під назвою Oppo Ulike 2. Він, швидше за все, так би і залишився одним з пристроїв безликої маси середнього класу, якби не величезна для комунікатора (та й взагалі, для будь-якого мобільного пристрою) дозвіл фронтальної камери - 5 мегапікселів.

Oppo анонсировала смартфон с 5 МП фронтальной камерой

Китайський виробник не прямо заявляє, але всіма можливими способами натякає на те, що його новий смартфон призначається для прекрасної статі, який, судячи з усього, повинен оцінити якість фронтальної камери в автопортретах. Вона, до речі, зможе всіляко покращувати отримані знімки, шляхом "очищення" шкіри, вибору потрібного тону і тому подібних фільтрів. Елегантний дизайн пристрою і білий колір корпусу також не залишають жодних сумнівів у тому, що воно сподобається милим жінкам.

Не розчарують потенційних покупців та інші характеристики пристрою: 4,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 960 x 540 пікселів, 1 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої пам'яті і акумулятор ємкістю 2020 маг. Ціна на цей комунікатор з Android OS версії 4.0 Ice Cream Sandwich поки не повідомляється і буде відома тільки 19 грудня, після його виходу в продаж.




|