Menu

Система NavGate HUD компанії Pioneer - віртуальний 30-дюймовий екран на лобовому склі автомобіля

Система NavGate HUD компании Pioneer - виртуальный 30-дюймовый экран на лобовом стекле автомобиля


Представники компанії Pioneer оголосила про швидкий випуск нової системи NavGate HUD, системи, що створює віртуальний екран на лобовому склі автомобіля, який дозволяє водіям користуватися можливостями технологій, які до цього часу вважалися чимось з розряду наукової фантастики. Система NavGate HUD працює за допомогою мініатюрного проектора, що встановлюється на верхній частині вітрового скла, який проектує на скло зображення, яке відповідає зображенню на звичайному 30-дюймовому екрані.

Мета, яку переслідує компанії Pioneer зі своєю системою NavGate HUD, полягає в забезпеченні водіїв можливістю отримувати необхідну інформацію від навігаційної системи автомобіля, від смартфона і планшетного комп'ютера, буквально не спускаючи очей з дороги. Завдяки використанню DLP-проектора, зображення на віртуальному екрані виходить досить контрастним з насиченими квітами, що забезпечує більш чітке сприйняття водієм наданої інформації.

Система NavGate HUD компании Pioneer - виртуальный 30-дюймовый экран на лобовом стекле автомобиля


За рахунок деяких візуальних ефектів 30-дюймове зображення, що проектується на лобове скло автомобіля, "розгортається" в віртуальне зображення, розміром приблизно в два метри, який як би "висить у просторі" перед очима водія. Система NavGate HUD може виводити на віртуальний екран інформацію від навігаційної програми iGO, додатки для смартфонів, планшетних комп'ютерів під назвою CoPilot і спеціалізованого додатку компанії Pioneer, що в сукупності дозволяє продемонструвати водієві попередження про перешкоди та небезпеки, що чекають його попереду, інформацію про цікавих місцях і візуальні інструкції навігаційної системи.

Установка апаратної частини системи NavGate HUD настільки ж проста, як і установка звичайного навігатора, тому, в разі необхідності проекційні пристрої можуть бути легко зняті і встановлено, що, безсумнівно, є дуже корисною можливістю в ті моменти, коли водій змушений залишати свій автомобіль в сумнівних місцях.

Система NavGate HUD буде випущена і стане доступна для придбання практично у всіх авторизованих точках продажу компанії Pioneer. На жаль, відомостей навіть про орієнтовну вартість системи NavGate HUD ока не є.



|