Menu

Машини-монстри: великий радіокерований "іграшковий автомобіль.

Машины-монстры: Самый большой радиоуправляемый "игрушечный" автомобиль.


На світі існує така компанія, як німецька тюнінгова компанія "The Bug Box". Крім своєї основної діяльності фахівці цієї компанії займаються тим, що створюють точні копії в натуральну величину найпопулярніших моделей радіокерованих іграшок-автомобілів відомого японського виробника, компанії Tamiya. Першою такою вдалою копією стала копія іграшки "Sand Scorcher", виготовлена на базі Volkswagen Beetle, і ось, через два роки, компанія представляє своє чергове творіння - повнорозмірну копію вельми популярного іграшкового джипа "Wild Willy", який випускається з 1982 року.

Оригінальна іграшка "Wild Willy" випускається в масштабі 1:10, завдяки низькому заднього розташуванню її двигуна, короткій колісній базі і легкому пластиковому кузову, модель при їзді здатна "ставати на диби" і рухатися на задніх колесах так, як це роблять зазвичай на мотоциклах. Виробники повнорозмірної копії "Wild Willy" постаралися реалізувати не тільки всі найдрібніші особливості іграшки, їм також вдалося зберегти всі динамічні характеристики початкової моделі.

Машины-монстры: Самый большой радиоуправляемый "игрушечный" автомобиль.


Потужності двигуна від автомобіля Volkswagen вистачає для того, що б і повнорозмірний автомобіль-іграшка ставав на диби і їхав на задніх колесах, для того, що зробило такою популярною оригінальний варіант іграшки "Wild Willy". Пропорційно із збільшенням розміру самого автомобіля був збільшений і пульт системи радіоуправління Acoms, який можна побачити на наведеному знімку.

Машини-монстри - все про виняткових машинах, механізмах і пристроях в світі, від величезних засобів знищення собі подібних до крихітних точних пристроїв, механізмів і всього того, що знаходиться в проміжку між ними.





|