Menu

Sharp випустить сенсорний монітор з підтримкою OS X


Sharp выпустит сенсорный монитор с поддержкой OS X

Японська компанія Sharp анонсувала швидкий випуск 32-дюймового сенсорного дисплея з повною підтримкою операційної системи OS X. Про це повідомили наші колеги з Mac Otakara, розглянувши цю розробку на токійській виставці Ceatec Japan 2013.

Унікальний новий екран з роздільною здатністю , створений на основі IGZO. Це найперспективніша технологія створення дисплеїв за останні роки. Вона дозволяє в кілька разів зменшити розмір звичайного пікселя, поліпшивши, таким чином, якість зображення. У нових моніторах фірми Sharp використовуються тонкоплівкові транзистори на основі напівпровідника, що представляє собою оксид індію, галію, цинку (IGZO). Застосування цього матеріалу дозволяє поліпшити світлопропускання пікселів і зменшити загальне енергоспоживання.


Sharp выпустит сенсорный монитор с поддержкой OS X

Дозвіл , заявлене в нових моніторах IGZO, має незаперечну перевагу над звичним нам Full HD, що наочно видно на вищенаведеній схемі.

Якщо сторонні виробники починають впроваджувати тачскрін з підтримкою OS X у свої моделі моніторів, то, хто знає, можливо і Apple сама вже на грані прийняття такого рішення [macot].

|