Menu

Umber. Шкіряний чохол-орігамі для iPhone 5


Umber. Кожаный чехол-оригами для iPhone 5

Якісний матеріал аксесуара - це 50% успіху. Незвичайний дизайн - ще 40%. Решта 10% впираються вже в ціну. У випадку з Umber ситуація вийшла дуже незвичайною. Це чохол для iPhone 4S і iPhone 5 виконаний з шикарною за словами виробника шкіри (зовні дійсно виглядає ефектно), але у вельми незвичайному формфакторі.

Схема виробництва Umber досить проста. Береться шматок вощеного і обробленої з використанням олії шкіри, хитрим чином згинається, підгинається, загинається і в підсумку виходить досить міцна конструкція, в яку вкладається iPhone. Тобто, це традиційний шкіряний панч з нетрадиційним зовнішнім видом і методом виробництва. Ніяких ниток, заклепок або клею. Тільки шкіра і японське мистецтво Орігамі.


Umber. Кожаный чехол-оригами для iPhone 5


Umber. Кожаный чехол-оригами для iPhone 5


Umber. Кожаный чехол-оригами для iPhone 5

З часом аксесуар придбає свій власний унікальний малюнок-сіточку на шкірі, що повинно надати йому ще більше вінтажності. Всі чохли виготовляються вручну в Ванкувері, Канада. Вартість Umber - $45. Якщо все дійсно так, як заявив виробник, то це практично невмирущий панч, який переживе iPhone багато разів. [Apogee Handmade]

|