Menu

[App Store] WhatsApp! Пиши більше - плати менше


[App Store] WhatsApp! Пиши больше – плати меньше

Жанр: Спілкування
Розробник/Видавець: WhatsApp Inc.
Версія: 2.6.9
Ціна: $0.99 [iTunes link]

Сервіс існує вже довгий час, але, як з'ясувалося, далеко не всі про нього знають. WhatsApp Messenger являє собою додаток, що дозволяє безкоштовно обмінюватися миттєвими повідомленнями по мережах 3G/EDGE або Wi-Fi.

У чому ж відмінність WhatsApp і SMS? SMS вже є досить застарілою системою з обмеженим функціоналом і високою ціною. WhatsApp Messenger надає більше можливостей майже безкоштовно.


[App Store] WhatsApp! Пиши больше – плати меньше

При першому запуску програми від вас буде потрібно пройти перевірку на справжність номери, а саме: ввести свій номер телефону, дочекатися відповідного SMS з кодом і скопіювати останній рядок підтвердження. Після чого WhatsApp Messenger запросить від користувача виконати перенос адресної книги в додаток, так як саме на основі телефонних номерів реалізована його робота.


[App Store] WhatsApp! Пиши больше – плати меньше

Знизу бачимо меню, що складається з п'яти категорій. В обраному відображаються ті контакти, які вже користуються цим месенджером. У сусідній графі можете вибрати свій статус з переліку запропонованих або вписати власний. Через контакти запрошуємо нових друзів встановити WhatsApp по SMS або електронною поштою. Розділ чати відображають всі існуючі листування. Можна здійснити розсилку обраним контактам або створити чат між декількома. По дизайну додаток мало чим відрізняється від стандартного SMS.


[App Store] WhatsApp! Пиши больше – плати меньше

Через WhatsApp Messenger ви можете відправляти зняте фото або відео, вибрати наявне з медіатеки, відправити голосову замітку, контакт або своє місце розташування, натиснувши на кнопку зі стрілкою поруч із полем вводу повідомлення. Крім часу та дати, поряд з повідомленням відісланим відображаються одна або дві стрілки зеленого кольору, які символізують надходження повідомлення на сервер і на пристрій співрозмовника відповідно.


[App Store] WhatsApp! Пиши больше – плати меньше

У налаштуваннях будуть корисні такі розділи як: налаштування чатів, де можна змінити розмір шрифту або заблокувати надокучливого співрозмовника, а також статистика, акумулює всі дані існуючих листувань.


[App Store] WhatsApp! Пиши больше – плати меньше

WhatsApp - багатоплатформовий додаток. І в списку підтримуваних пристроїв значаться не тільки смартфони на iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS, але навіть простенькі Nokia S40. Так що швидше встановлюйте WhatsApp на телефони родичів і близьких, і спілкуйтеся більше з меншими витратами, ніж при використанні стандартних SMS.

Плюси:

  • Малий витрата трафіку;
  • Відсутність процедури реєстрації;
  • Правка історії листування.

Мінуси:

  • Помічено не було
Юзабіліті: 5, Функціональність: 5, Інтерфейс: 4, Ціна/якість: 5, Вердикт: 5
|