Menu

Playboy в App Store: цензуру обійти не вдалося


Playboy в App Store: цензуру обойти не удалось

Цензори в App Store не дарма їдять свій хліб. Встановлені понад обмеження дуже жорстко дотримуються, і знизити планку ніяк не вийде. Здавалося б, еротичних видань шлях в яблучний магазин закритий. Як з'ясувалося, деякі все-таки можуть знайти вихід з положення.


Playboy в App Store: цензуру обойти не удалось

Легендарний журнал для дорослих днями запустив додаток для iOS. Цензори App Store неприступні, тому жодних оголених тіл ви там не побачите. Щомісячний випуск буде включати в себе фотографії одягнених красунь, а також статті, інтерв'ю зі знаменитостями та інші матеріали. «Подібні рамки змушують нас використовувати фантазію на повну котушку. Я кажу всім своїм фотографам, що знімки повинні бути романтичними, ексцентричними і сексуальними»,- заявив представник Playboy Джош Шолмайер.


Playboy в App Store: цензуру обойти не удалось

Якщо ви думаєте, що контент вам нададуть безкоштовно, то сильно помиляєтеся: видавці просять $1.99 за місяць, $10.99 за півроку і $19.99 за рік.

У 2011 році Playboy вже випустив так зване «додаток» для iPad, яке насправді виявилося версією сайту, зробленого спеціально для яблучного планшета.

[mactrack & cnet]

|