Menu

[App Store] Elevatr. Ідеї для бізнесу


[App Store] Elevatr. Идеи для бизнеса

Вид З: Планувальник
Розробник/Видавець: MakinMoves LLC
Версія: 1.02.0
iPhone + iPad: Безкоштовно [iTunes link]

Просте та мінімалістичне додаток для зберігання власних бізнес-ідей. Початківці підприємці повинні оцінити основну задумку Elevatr по достоїнству.


[App Store] Elevatr. Идеи для бизнеса

В App Store присутня величезна безліч різних планувальників, органайзерів і просто записних книжок. Профіль їх використання також дуже і дуже великий. Однак простий і зручний органайзер для бізнес-ідей, яким є Elevatr, це справжня рідкість. Для початку визначимося з цільовою аудиторією програми. Безумовно успішні бізнесмени пройдуть повз - їх ідеї або вже працюють, або розробляються професіоналами. А от зелені новачки, які тільки виношують ідеї, які повинні принести прибуток, можуть скористатися безкоштовним Elevatr, щоб підготувати свою ідею до реалізації з усіх можливих сторін.


[App Store] Elevatr. Идеи для бизнеса

Перший запуск Elevatr демонструє користувачеві дизайн, який однозначно припав би до душі Джоні Айву. Додаток немов створено для iOS 7. Кілька великих вкладок яскравих кольорів - ось і весь інтерфейс. Вкладки розгортаються, розкриваючи деталі. Для початку роботи з Elevatr досить ввести назву вашої бізнес-ідеї. Після цього можна приступати до заповнення інших складових майбутнього бізнесу.


[App Store] Elevatr. Идеи для бизнеса

Всього в Elevatr п'ять вкладок: ідея, ринок, продукт, бізнес-модель і керівництво. Кожна вкладка містить три пункти, які можна заповнити. Розкриваючи і заповнюючи представлені пункти, можна цілком стерпно описати свою ідею і зробити основні відмітки, на які важливо звертати увагу в роботі. Будь-який запис можна забезпечити фотографією або зображенням. Правда зробити знімок прямо з програми можна, є вибір тільки з готових.


[App Store] Elevatr. Идеи для бизнеса

Мізерні налаштування Elevatr пропонують починаючому бізнесменові створити обліковий запис в хмарі, щоб обмінювати і безпечно зберігати свої цінні ідеї поза пристрою на випадок його раптового зникнення. Заодно можна і чужі ідеї підглянути.


[App Store] Elevatr. Идеи для бизнеса

Зрозуміло, Elevatr складно назвати повноцінним інструментом для бізнесу. Але для тих, хто геть не визнає ручку з папером, електронний планувальник бізнес-ідей може виявитися вельми корисним. Адже створюючи що-небудь, важливо не випустити з уваги жодної деталі. Хто знає, бути може Elevatr стане для когось відправною майданчиком у створенні успішного бізнесу.

iPhone + iPad: Безкоштовно [iTunes link]

Юзабіліті: 3+, Функціональність: 3+, Інтерфейс: 4+, Вердикт: 3+
|