Menu

Sne Stand. Фанера за 90 баксів


Sne Stand. Фанера за 90 баксов

Скільки дивовижних відкриттів можна зробити, прогулявшись по Kickstarter. Шансів залишити там сотні нафти в сотні разів більше, ніж шансів отримати з них щось дійсно корисне. Дивно, але герой цієї статті не народився в засіках всесвітньо відомої смітника геніально-непотрібних ідей. Ні, це диво інженерно-дизайнерської думки народилося без допомоги небагатих користувачів Мережі і вже встигло надійти у продаж.


Sne Stand. Фанера за 90 баксов

Підставка під назвою Sne Stand зроблена з цієї балтійської берези. Точніше, із зігнутої фанери, виструганої з балтійської берези. Виробник заявляє, що в неї чудово поміщається iPad. Чудове інженерне досягнення. Правда, покласти його можна тільки в горизонтальній орієнтації. Але вертикальна нікому ніколи не буває потрібна.


Sne Stand. Фанера за 90 баксов

Кут нахилу екрану iPad в підставці становить 40 градусів. Це дуже важливо, бо виправдовує ціну на настільки корисний домашній аксесуар. Ну, або не виправдовує. Підставка Sne Stand коштує 90 доларів і буде проведений в обмеженій кількості - всього дві тисячі штук. Поспішайте надіслати SMS. [купити негайно]

|