Menu

Plants vs. Zombies 2 в App Store цього літа


Plants vs. Zombies 2 в App Store этим летом

Оригінальна версія однієї з найпопулярніших гри в жанрі захисту вежі Plants vs. Zombies була спочатку призначена для користувачів настільних операційних систем OS X і Windows. Проект міг би ніколи не стати всесвітньо популярним, якби не з'явився в App Store в 2010 році. З тих пір зомбодробительная розважалівка не один раз оновлювалася, але розробники з PopCap так і не зважилися на випуск сиквела свого дітища. Ситуація може кардинально змінитися вже влітку цього року.


Plants vs. Zombies 2 в App Store этим летом

Днями компанія PopCap оголосила на своєму сайті про вихід веб-версії своєї популярної гри, яка з'явиться на Facebook. Plants vs. Zombies Adventures - це все та ж знайома вам гра з більш просунутим рейтингом гравців, новими рослинами і зомбі з видозміненими способами вирощування головних героїв. Одним словом, нічого нового. Крім одного речення.

PopCap також підтверджує, що Plants vs. Zombies 2, сіквел оригінального блокбастера, буде випущений на початку літа.

Є побоювання, що новинка від PopCap, яку два роки тому придбав гігант ігрової індустрії Electronic Arts, буде поширюватися в App Store за фріміум-моделі. Сподіваюся, «електроніки» зроблять правильні висновки з сумного досвіду продажів першої версії Real Racing 3.

|