Menu

[App Store] Plants vs. Zombies

Давненько вже PopCap автори всюдисущої Bejeweled 2, обіцяли випустити свою Plants vs. Zombies і для iPhone OS. Раніше гра була доступна лише на стаціонарних платформах, так Flash-виконанні, а пару днів тому з'явилася, нарешті, в App Store, що обов'язково повинно порадувати всіх фанатів жанру, які володіють iPhone.


[App Store] Plants vs. Zombies

Сенс все той же - вирощувати рослини, підкладати картоплини на шляху жадібних до мізків зобмі, підкидати їм же вибухонебезпечні, пучащиеся з самих себе вишеньки, а в підсумку робити багато чого ще, лише б не пустити загарбників у свій власний будинок і не розтринькати все, що нажито непосильною працею.

У фінансовому плані ігровий процес також невигадливий - збираємо міні-сонечка, витрачаємо їх на вирощування тих чи інших рослин. Щоб було більше “валюти”, садимо більше соняшників, але не забуваємо і про оборону, бо соняшники по суті лише беззахисні створіння, яких просто зобов'язані оберігати звичайний горошок, модифікований і тричі модифікований горошок... та ще картоплю час від часу домішується.

Фактично Plants vs Zombies є чергова варіація на тему Tower Defence. Відмінність полягає в тому, що всі зомбі (всі види ворога тобто) сприйнятливі до всіх видів атакуючих їх рослин. Немає такого поняття як “імунітет”. Але, на противагу цьому, є вузька спрямованість самих культурних рослин, які відмовляються знищувати все, що рухається не по смузі. Тобто, якщо розбити на галявину доріжки, горох, посаджений на першій, не буде чіпати зомбі, бредуть з другої, третьої і іншим двом.


[App Store] Plants vs. Zombies

[App Store] Plants vs. Zombies

[App Store] Plants vs. Zombies

[App Store] Plants vs. Zombies

[App Store] Plants vs. Zombies

Мультимедійна складова вище всіх похвал. PopCap майстерно виконали справжній “порт” ігри абсолютно без втрат. Але, на противагу цьому плюса є один невеликий мінус - сильне нагрівання апарату і, як наслідок, швидке розрядження акумулятора. Хоча, це, може бути, все з-за інтенсивного тицяння в екран в моменти, коли на будинок йде чергова орда?

Ціна: $2.99 [iTunes link]

|