Menu

iRadio - влітку


iRadio — летом

Едді Кью відомий своїм талантом вести переговори і приводити їх до максимально вигідним рішенням. Саме завдяки йому, Apple вдалося переконати звукозаписні компанії в позитивних сторонах iTunes Match. І, цілком можливо, саме завдяки йому вже цього літа ми побачимо новий музичний сервіс, який є відповіддю на зростаючу популярність інтернет-радіостанцій.

Відразу кілька джерел з музичної індустрії повідомили порталу The Verge про істотний прогрес в переговорах Apple з найбільшими світовими лейблами: Universal і Warner. Один з них нібито назвав майбутнє ім'я сервісу - «iRadio»:

iRadio на підході. У цьому немає ніяких сумнівів.

Переговори щодо розгортання сервісу йшли вкрай важко. Не так давно в Мережі обговорювалися чутки про те, що в тупикову ситуацію їх завела сама Apple. Точніше, її жадібність. Лідируючий сервіс інтернет-радіо Pandora виплачує звукозаписним компаніям за 12 центів за 100 прослуховувань. Пропозиція Apple щедрим не назвеш: вона готова ділитися лише шістьма центами. Хто в підсумку «посунувся» - невідомо, але тепер поява сервісу стає питанням кількох місяців. Підготуйтеся ще 800 рублями кожен рік. Нагадаємо, раніше сліди радиосервиса Apple були знайдені в iOS 6.1. [9to5]

|