Menu

Logitech Keyboard Folio для iPad і iPad mini


Logitech Keyboard Folio для iPad и iPad mini

Далеко не кожен виробник периферії і аксесуарів здатний похвалитися такою ж поважною репутацією, як у Logitech. Зробили собі ім'я на мишках і клавіатурах комп'ютерів, швейцарці з помпою вийшли на ринок мобільних пристроїв і влаштувалися там так міцно, що вирішили сфокусуватися на ньому в якості пріоритетного. Не так давно компанія представила нові клавіатури для iPad mini. Це був тільки початок.


Logitech Keyboard Folio для iPad и iPad mini

Це клавіатурні чохли Keyboard Folio для iPad і Folio mini для... iPad mini. Виконані в популярному форматі «книжка», нові аксесуари від Logitech хваляться зовнішньою стороною з цупкої тканини різних кольорів. Усередині ж, природно, знаходиться Bluetooth-клавіатура з власної батареєю. Стандартна версія чохла цікава хіба що через колір зовнішньої частини - аналогічних аксесуарів зараз хоч греблю гати. А ось Keyboard Folio mini - варіант особливо цікавий.


Logitech Keyboard Folio для iPad и iPad mini

Справа в тому, що Logitech вирішила не зменшувати розмір клавіш і інтервалів між ними на догоду портативності чохла. З-за цього розмір клавіш та їх розкладка відповідають повнорозмірної клавіатури. Очевидно, для цього довелося чимось пожертвувати, і в даному випадку кнопка A («Ф» в російській розкладці) одночасно є перемикачем Caps Lock, а функціональні клавіші, на зразок перемикання пісень і гучності, поєднані з горизонтальним цифровим блоком і активуються за допомогою затиснення клавіші fn.

Вартість обох аксесуарів - 100 доларів за звичайний Folio і 90 доларів за Folio Mini. Про продажі цих чохлів в Росії поки нічого не відомо. [logitech]

|