Menu

Logitech анонсує ультратонку клавіатуру для iPad mini


Logitech анонсирует ультратонкую клавиатуру для iPad mini

Днями компанія Logitech анонсувала захисний чохол-клавіатуру Ultrathin mini Keyboard для 7.9-дюймового планшета Apple. Новинка надійде в продаж вже в лютому, а її середня роздрібна ціна складе $79.99. На території Росії клавіатура з'явиться у березні. Існує думка, що вартість буде дещо завищена.

Чесно кажучи, нічого принципово нового Logitech не привнесли. Як і більшість аналогів, клавіатура кріпиться до корпусу пристрою за допомогою магнітів. Крім свого основного призначення, Ultrathin Keyboard також може служити чохлом, який буде захищати екран iPad mini від подряпин.

Дітище Logitech також має функцію швидкого включення/виключення, завдяки якій планшет автоматично виходить зі сплячого режиму або переходить в режим енергозбереження. Щоб почати користуватися девайсом, досить перевернути кришку і приступити до роботи з вбудованою клавіатурою EasyType, яка має звичну QWERTY-розкладку.


Logitech анонсирует ультратонкую клавиатуру для iPad mini

Для зв'язку з iPad mini використовується bluetooth. Заявлений час роботи акумулятора без підзарядки близько трьох місяців. Крім усього перерахованого вище, клавіатура також має додаткові функціональні кнопки, які дублюють спеціальні команди. Розміри девайса складають 200х140.7х7.3 мм, маса - 220 р.

А ви користуєтеся клавіатурами для яблучних планшетів? [mactech]

|