Menu

Vine для iOS став більш соціальним


Vine для iOS стал более социальным

Компанія Twitter купила стартап Vine, успішно запустила під iOS, бадьоро отримала «Вибір редакції» Apple і не менш жваво його позбулася через тяги громадськості до «полуничку». Загалом-то, природна тяга, але результату це не змінює. Тим не менш, сервіс продовжує працювати, клієнт присутній у App Store [iTunes link], а Twitter продовжує розвивати цю ініціативу. Зокрема, в новій версії була покращена соціальна складова клієнта і розширені можливості розповсюдження контенту в Мережі.

Нагадаємо, що з допомогою Vine можна створювати коротенькі ролики тривалістю до 6 секунд і відразу ж опублікувати їх у Мережі. Певною мірою це нагадує анімований GIF, з тією різницею, що є базові інструменти редагування відео, а підсумковий результат видний превью клієнтів Twitter.


Vine для iOS стал более социальным

Що стосується нововведень, то з'явилася можливість одним натисканням додати зроблені іншими людьми ролики в свою стрічку в Twitter і Facebook. Друга важлива особливість - це функція вбудовування Vine-відео в веб-сторінки за допомогою автоматично генерованого коду. Таким же чином вбудовується відео з YouTube або Vimeo, звістки і т. п. Серед опцій Embed-код можна вибрати ширину відео і тип рамки: простий або «листівка». Варто зазначити, що функція вбудовування працює поки що не дуже зручно. По кліку на кнопку «Embed» в iOS-клієнті генерується лист з кодом і інструкціями по його запровадження у веб-сторінку.

Також виправлені виявлені помилки і підвищена стабільність програми. [App Store]

|