Menu

Опитування. Ви задоволені якістю звуку в iPhone?


Опрос. Вы довольны качеством звука в iPhone?

Плеєри як вид поступово вимирають тільки тому, що сучасні смартфони - і iPhone зокрема - дублюють і перевершують їх по можливості. Любителі теплого лампового звуку і ентузіасти-аудіофіли можуть сперечатися з нами нескінченно, але пересічний користувач в 90% випадків візьме з собою одне універсальне пристрій, а не кілька вузькоспеціалізованих.

Так от, нещодавно я розбирав коробки і натрапив на забутий Cowon C2. Звук він видав явно краще, ніж «п'ятірка». Все пізнається в порівнянні, тому недосконалості тракту iPhone 5 відтепер здаються очевидними. Цікаво, а ви задоволені якістю звуку в своєму смартфоні Apple?


Опрос. Вы довольны качеством звука в iPhone?

Питання задаю не тільки заради відповіді, але і у зв'язку з наглядом за цікавим трендом. Виробники «аксесуарів» почали повільно освоювати відносно нову нішу, раніше неактуальну для смартфонів. Мова йде про відносно мобільних підсилювачах, здатні «розгойдати» якісні і дорогі навушники (непотріб на кшталт Beats - не в рахунок), і заодно згладити недоліки пристрою як джерела сигналу. На картинці до заголовка - усилок V-MODA.

До речі, на цьому терені досягли успіху не тільки зарубіжні компанії, але і одна вітчизняна. Про її продукт ми розповімо в найближчі місяці, як тільки він перетвориться з прототипу в ринковий зразок. А поки - давайте дізнаємося, як багато серед нас фанатів виключно якісного звуку - або тих, у кого в житті є набагато важливіші речі, ніж частоти і «сцена» в «затычках» за 500 рублів.

Click Here for Survey PollOnline
Conjoint Analysis
| Polls
| Mobile Surveys

| Feedback Tab
View MicroPoll


Натисніть тут, якщо не бачите опитування.

|